Information

Ansvarsförsäkring


Vi har full ansvarsförsäkring hos If som täcker skador upp till 10,000,000 kr. Vid önskemål kan vi maila en kopia av försäkringscertifikatet.

Vad kostar det?


Naturen följer inga raka linjer eller mallar så varje uppdrag prissätts individuellt efter besök och genomgång av önskat arbete på plats. Vi kan då skriva en bindande offert som garanterar ett maxpris för dig som kund. Vissa kostnader, som tex. transporter, kan även reduceras om det visar sig att den reella kostnaden är lägre än vår uppskattning.

Önskemål och förutsättningar kan påverka kostnaderna - tex. kan en stor eller otillgänglig tomt där bortforsling önskas göra att markarbetet blir mer kostsamt. Vi strävar alltid efter att hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna och har ofta olika alternativ att föreslå. Att tex. behålla veden, som vi gärna kapar upp i 30-40 cm klyvbara bitar, och flisa ris och grenar på plats kan minska kostnaden för markarbete/bortforsling dramatiskt.

Transportkostnader för bortforsling av grönt avfall: 3500 kr inklusive moms per lass på 30 kubikmeter.

Eftersom vi erbjuder ett kostnadsfritt offertbesök kan du som kund få en exakt kostnad för ditt önskade arbete helt riskfritt. Fyll gärna i vårt kontaktformulär så hör vi av oss!

Medlemsskap

Djur- och miljöpolicy

För oss på Ingarö Trädvård är det viktigt att värna om vår miljö och vi strävar alltid efter att hitta så hållbara och miljövänliga alternativ och lösningar som möjligt. Vi följer naturligtvis Naturvårdsverkets regler och hänvisningar. Detta kan betyda att vi måste avvakta med arbeten om fåglar, fladdermöss eller ekorrar byggt bo i trädet i fråga. Vi ser även till att våra kunder är informerade om ett träd har ett stort värde ur miljösynpunkt som t.ex. väletablerade ekar eller om trädet klassas som ett s.k. särskilt skyddsvärt träd.